ΓεροΓιοβάισα: Ντέρμπι σημαίνει γκολ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

bet365

Η Super League επιστρέφει με ντερμπάρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ο ΓεροΓιοβάισα ψάχνει απεγνωσμένα το 3/3 με ψήφο στο γκολ!

Η γκίνια του 1/3 μας έχει προσκολληθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά απόψε πάμε για το απόλυτο με Super League. Αφού τα ευρωπαϊκά ραντεβού Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Europa League ολοκληρώθηκαν, το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει σε πρώτο πλάνο και ο ΓεροΓιοβάισα είναι εδώ για να σας κατευθύνει.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Άρης είναι τα δυο μεγάλα ντέρμπι που ξεχωρίζουν, όμως και σήμερα θα πάμε με τριπλέτα ρίχνοντας μια ματιά και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ας τα πάρουμε λοιπόν χρονικά. Στις 18:00 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο με στόχο να κάνει ρελάνς μετά την απογοητευτική πρεμιέρα του στο Europa League μετά την ήττα 2-0 από τη Λυών.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν μια έλλειψη ισορροπίας στην άμυνα, οπότε θα πάω με την επιλογή του Goal/Goal που πληρώνει σε απόδοση 1.90. Στις 20.30 έχουν ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά μεσοβδόμαδα πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη δίχως να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ και βλέπω να έχει μια έξτρα δίψα για το αποψινό ματς.

Ο Άσος σαν αποτέλεσμα ημιχρόνου πληρώνει στο 2.30, απόδοση που είναι δύσκολο να την παραβλέψω. Μια ώρα αργότερα στο ντέρμπι της Αθήνας η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» και βλέπω την τακτική και τη στρατηγική να κυριαρχούν. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν βλέπω γκολ... Η επιλογή του 2-3 γκολ πληρώνει σε απόδοση 2.05 και την προτείνω με ευχή για το 3/3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα