Δέλλας: «Μετά το 1-0 σταματήσαμε να παίζουμε, είναι δική μου ευθύνη» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Δελλας

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανού Δέλλα, στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όμως οι Αγρινιώτες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και πήραν το πρώτο τους «διπλό» στην τρέχουσα σεζόν, αναγκάζοντας τους Κρητικούς στην πρώτη τους ήττα της χρονιάς στο Ηράκλειο. Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την αναμέτρηση και τόνισε πως η ομάδα του σταμάτησε να παίζει μετά το γκολ του Μπαΐνοβιτς, ενώ ανέλαβε τις ευθύνες του.

«Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Μετά το 1-0 σταματήσαμε να παίζουμε. Είναι ευθύνη δική μου που δεν έπεισα τους παίκτες ότι ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα την περίοδο που ήρθε, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε.

Δείξαμε ότι δεν θέλουμε την μπάλα, κάτι συνέβη μετά το 1-0 και είναι ανεξήγητο και πρέπει να το βρω με τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι προβληματισμός που προηγηθήκαμε, παίζαμε στην έδρα μας και δεν κρατήσαμε την μπάλα» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα