Άρης: Ίδια συνταγή αλλά και με μία αλλαγή η 11αδα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Άρης: Ίδια συνταγή αλλά και με μία αλλαγή η 11αδα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος απέφυγε τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το ντέρμπι (20:30) με τον ΠΑΟΚ με εξαίρεση τοι δεξί άκρο της άμυνας όπου η απουσία του Ούγκο Μάγιο έδωσε φανέλα βασικού στον Μάρτιν Μοντόγια.

Ο Άρης θα παραταχθεί στο γήπεδο της Τούμπας με την 11αδα που τον οδήγησε στη νίκη επί του Ολυμπιακού καθώς στον άξονα της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Μόντσου, Σιφουέντες όπως και ο Μανού Γκαρθία σε ελεύθερο ρόλο αλλά με περισσότερες ευθύνες στο δημιουργικό κομμάτι. Στη δε επιθετική τριάδα, ο 54χρονος τεχνικός επίσης δεν έκανε αλλαγή με τους Πιόνε Σίστο, Κλέιτον Ντιαντί στα άκρα και τον Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Χουλιάν Κουέστα είναι κάτω από τα δοκάρια στην 198η συμμετοχή του με τη φανέλα του Άρη και την 21η στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Μάρτιν Μοντόγια αντικαθιστά τον τραυματία Ούγκο Μάγιο στη δεξιά πλευρά της άμυνας με τους Βέλεθ-Μπράμπετς δίδυμο των στόπερ και τον Μάρτιν Φρίντεκ στο αριστερό άκρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα