ΠΑΟΚ - Άρης: Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι οι γηπεδούχοι

Βασίλης Μπαλατσός
Μπακαγιοκο

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μπακαγιόκο και Τισουντάλι αντί Καμαρά και Τσάλοφ.

Σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα (29/9, 20:30 - Novasports Prime). Για την ακρίβεια ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικών στους Μιχαηλίδη, Μπακαγιόκο, Σβαμπ και Τισουντάλι, αντί των Κόλεϊ, Καμαρά, Οζντόεφ και Τσάλοφ.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι στην εστία, με τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά. Παρτενέρ του Σβαμπ στον άξονα θα είναι ο Μπακαγιόκο στο πρώτο του ματς ως βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κωνσταντέλιας, Τάισον και Ζίβκοβιτς θα είναι η μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τισουντάλι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μπακαγιόκο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα