Πετράκης: «Νικήσαμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΟΦΗ» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Πετράκης

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Πετράκη, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Παναιτωλικός πήρε το δεύτερο τρίποντο του σε έξι αγωνιστικές της Stoiximan Superleague και το πρώτο μακριά από το Αγρίνιο, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με 2-1, κάνοντας μάλιστα ανατροπή. Ο προπονητής των Καναρινιών, Γιάννης Πετράκης, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί στο Ηράκλειο τόνισε πως η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς των Κρητικών για τη θερμή υποδοχή και στις δυο τελευταίες επισκέψεις του στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

«Είχαμε μια πιο συντηρητική προσέγγιση στο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε καλά πράγματα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αλλάξαμε την εικόνα μας μετά. Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και νομίζω πως είναι δίκαιο το ότι πήραμε μία νίκη εμείς και μία αυτοί στα τελευταία μας δύο παιχνίδια. Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και αγγίζαμε σήμερα τη νίκη.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την υποδοχή τους και να ευχηθώ στην ομάδα τους καλή συνέχεια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα