Παναιτωλικός: Το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του Στάγιτς (vid)

Newsroom
stagic_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Στάγιτς άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη-ανατροπή του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ και ο νεαρός Σέρβος αμυντικός… άνοιξε λογαριασμό στην επαγγελματική του καριέρα.

Τον δρόμο για τη νίκη 2-1 με ανατροπή του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο… άνοιξε ο Στάγιτς, καθώς ο νεαρός Σέρβος αμυντικός ισοφάρισε στο 65’ σε 1-1.

Μάλιστα αυτό δεν ήταν μόνο το πρώτο του τέρμα με την «κυανοκίτρινη» φανέλα όπου και παίζει από τον Γενάρη του 2023 αλλά και ευρύτερα το «παρθενικό» του σε επαγγελματικό επίπεδο. «Ηταν πολύ σημαντικό για εμένα γιατί είναι το πρώτο μου επίσημο γκολ στην επαγγελματική μου καριέρα και με την φανέλα του Παναιτωλικού. Ηταν μία ομαδική δουλειά και είμαι χαρούμενος που συνέβαλα για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης», είπε αρχικά ο 23χρονος στόπερ στην Cosmote TV μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Για την εικόνα των «κυανοκίτρινων» στο δεύτερο μισό σχολίασε πως «αλλάξαμε πράγματα. Αποφασίσαμε να πιέσουμε περισσότερο και να αλλάξουμε σε 4-4-2 το σύστημα. Πιστεύω ότι γι’ αυτό κερδίσαμε. Γίναμε πιο επιθετική και μεταφέραμε πίεση στον ΟΦΗ. Κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπάλες και ήμασταν καλύτεροι».

Κλείνοντας ο νεαρός που είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα και παλαιότερα πέρασε από τις Ραντνίσκι, Γκράφικαρ της χώρας του όπως και την ισπανική Σαν Φερνάντο μίλησε και για τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί (5/10) στο Αγρίνιο. «Εχουμε αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε κανένα. Πάμε για τη νίκη».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα