Μεντιλίμπαρ: «Οι μικροί έπαιξαν καλύτερα, αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες»

Newsroom
Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην χρησιμοποίηση των Κωστούλα, Αποστόλοπουλου και Μουζακίτη λέγοντας πως οι μικροί έπαιξαν καλύτερα και πως αξίζει να πάρουν ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ξεκινάει τους Πειραιώτες έχοντας στην ενδεκάδα τους Αποστολόπουλο, Μουζακίτη και Κωστούλα. Ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των μικρών, αναφέροντας μετά την λήξη στην κάμερα της Cosmote TV τα εξής: «Σήμερα κάναμε περισσότερα λάθη από καλά πράγματα. Δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο, πρέπει να διορθώσουμε τα προβλήματά μας άμα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Για το αν οι αλλαγές στην ενδεκάδα οδήγησαν την ομάδα σε λάθη: «Στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί ήταν οι καλύτεροι. Στο δεύτερο μέρος φάνηκε λίγο η κούραση και κάναμε κάποια λάθη που μας έβαλαν σε κίνδυνο.

Ο Κωστούλας ήταν πάρα πολύ καλός, παραλίγο να βάλει και ένα γκολ, όμως μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα απ' όσα έκανε σήμερα. Το να έχουν όλοι τις ευκαιρίες τους είναι πολύ δύσκολο, ελπίζουμε να μπορούμε να δίνουμε χρόνο στους μικρούς γιατί το αξίζουν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα