ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα της Ένωσης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Περέιρα και Πινέδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκινάει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ τον Περέιρα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μένει πλέον να φανεί η θέση του στην ενδεκάδα σε συνδυασμό και με την παρουσία του Πινέδα. Εκτός αποστολής ο Λαμέλα.

Φανέλα βασικού δίνει ο Ματίας Αλμέιδα στον Περέιρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον μένει να αποδειχθεί με τη σέντρα η θέση του στην ενδεκάδα της ΑΕΚ σε συνδυασμό και με την παρουσία του Πινέδα. Ποιος δηλαδή θα παίξει στον άξονα πλάι στον Σιμάνσκι και ποιος στη θέση πίσω από τον Πιερό στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Στρακόσα είναι στην εστία, οι Πήλιος, Κάλενς, Βίντα και Ρότα αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ενώ στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής ξεκινάνε όπως αναμενόταν ο Κοϊτά και ο Ελίασον.

Ο Λαμέλα έμεινε τελικά εκτός 20άδας, όπως και ο Μαρσιάλ. Στον πάγκο για την Ένωση είναι ο Μπρινιόλι που επανέρχεται και οι Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Αμραμπατ, Τσούμπερ, Φερνάντες.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα