Πανσερραϊκός: Νοκ άουτ ο Σαλαζάρ

Πανσερραϊκός: Νοκ άουτ ο Σαλαζάρ

Newsroom
salazar_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Σαλαζάρ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, θα υποβληθεί σε μαγνητική και δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς του Πανσερραϊκού στη Λαμία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Πανσερραϊκό ενόψει της αυριανής (30/9) του αναμέτρησης με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Σαλαζάρ ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, τέθηκε νοκ άουτ από το ματς και θα υποβληθεί σε μαγνητική, με σκοπό να αποσαφηνιστεί η κατάστασή του.

Από εκεί και πέρα νοκ άουτ είναι ο τιμωρημένος Πεταυράκης, ο τραυματίας Καπτούμ, ενώ εκτός έμειναν και οι Καραμανώλης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

Η αποστολή των «λιονταριών» είναι η εξής: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

dad

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα