Μεντιλίμπαρ: «Κρατάω τους μικρούς, όταν φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου ντρέπομαι!» (vid)

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε την οπτική του για τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο και μετά το 2-0 στο φαληρικό γήπεδο. Τι είπε για τα συνθήματα του κόσμου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη στη συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών τόνισε από την πλευρά του για:

Την ερώτηση του Gazzetta για το τι κρατά από τον αγώνα και τα συνθήματα για εκείνον: Για την πρώτη σας ερώτηση κρατάω τα μικρά παιδιά. Και όταν τραγουδάνε το όνομά μου ντρέπομαι. Σκέφτομαι ποιός είμαι εγώ για να τραγουδά ο κόσμος το όνομά μου...

Τους πιτσιρικάδες: Τους ζητάω ό,τι και από τους υπόλοιπους. Του ζητάω να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι παίκτες της α' ομάδας και η αντιμετώπιση είναι η ίδια. Αυτό που τους ζητάμε είναι να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και όταν το κάνουν μας βοηθούν πολύ.

Την εικόνα του Ολυμπιακού και τον Γιαζίτσι: Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από το σκορ. Εάν δούμε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, παρά το 0-0 κάναμε καλύτερα πράγματα τότε. Χάσαμε μπαλιές και δεν επιτρέπονται τόσα πολλά λάθη. Για τον Γιαζίτσι θα πρέπει να τον δω.

Τον Κοστίνια: Είναι ένας παίκτης που προπονείται σούπερ καλά. Έχει πάντα καλή διάθεση. Δεν παραπονιέται και δεν γκρινιάζει για τίποτα. Εκαναν πολύ καλά πράγματα με τον Ροντινέι στον αγώνα.

Το ότι ξεκουράστηκαν οι βασικοί: Το ελπίζω. Για αυτό γίνεται η προετοιμασία. Για να βασιστούμε σε περισσότερους παίκτες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί ο σχεδιασμός του ρόστερ δείχνει πώς έχουμε πολλές επιλογές. Όλοι είναι εδώ για να βοηθήσουν.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα