Μουζακίτης: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, δεν ήθελα να κάνω εκεί την πάσα στον Ελ Κααμπί»

Newsroom
Ο Μουζακίτης

bet365

Ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό έκανε κόντρα στον Ατρόμητο ο Χρήστος Μουζακίτης με τον νεαρό μέσο να αναφέρει πως δεν ήθελε να στείλει την πάσα στον Ελ Κααμπί ο οποίος στην συνέχεια έκανε το 2-0 για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου με 2-0, με τους μικρούς να κλέβουν την παράσταση. Ένας από τους μικρούς ήταν και ο Χρήστος Μουζακίτης που έκανε και το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες. Ο 18χρονος μέσος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV αναφέροντας τα εξής:

Για το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου, μαζί με τον κόσμο μας σε αυτό το γήπεδο. Η ασίστ είναι κάτι που συνέβη, είτε τύχη, είτε όχι, δεν κρατάω μόνο την ασίστ».

Για το τί ζητάει ο Μεντιλίμπαρ: «Μας πιστεύει πολύ και μας βοηθάει ψυχολογικά, γιατί κάποια παιδιά, όταν έρχεται η ώρα να παίξουν στην πρώτη ομάδα, μπορεί να έχουν άγχος. Μας στηρίζει και μας δίνει αυτοπεποίθηση».

Για την ασίστ στο δεύτερο γκολ στο Ελ Κααμπί: «Να λέμε την αλήθεια δεν ήθελα να παίξω εκεί την πάσα, αφού πήγε εκεί πέρα ακόμη καλύτερα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα