Σίστο: «Θέλουμε πίστωση χρόνου για να δείξουμε τις δυνατότητές μας»

Σίστο: «Θέλουμε πίστωση χρόνου για να δείξουμε τις δυνατότητές μας»

Newsroom
Ο Σίστο

bet365

Ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας αλλά ο Πιόνε Σίστο μίλησε για τον χρόνο που λειτουργεί υπέρ των «κίτρινων» προς όφελός παρουσίασης των πραγματικών ποιοτικών χαρακτηριστικών τους.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα. «Είναι μια νίκη απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο, σε τοπικό ντέρμπι και σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι για την πόλη. Θέλαμε να κερδίσουμε και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα κι εκεί αγχώθηκε ο αντίπαλος μας. Στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι, είναι εξάλλου μια μεγάλη ομάδα με εμπειρία αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ανακτήσαμε την ισορροπία μας τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά», είπε και ρωτήθηκε για τις διαδοχικές νίκες.

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να προσαρμοστούμε, να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να γνωρίσουμε καλύτερα τον προπονητή, ακόμη και τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε ότι χρειάζεται χρόνος αλλά αυτός λειτουργεί υπέρ μας. Θέλουμε πίστωση χρόνου για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα