Αλμέιδα: «Δεν είμαι μοντέλο, δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Αλμέιδα

bet365

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν 2024-25, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena» με 2-0. Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας και τόνισε πως οι παίκτες του ερμήνευσαν πολύ καλά το πλάνο του και έκαναν καλό παιχνίδι, ενώ απάντησε με τον... δικό του τρόπο σε ερώτηση αν είναι ο πιο χαρούμενος Αλμέιδα της σεζόν.

«Είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου και όταν είμαι χαρούμενος πολλές φορές δεν φαίνεται στο πρόσωπό μου. Δεν χρειάζεται να κοιτάτε το πρόσωπό που, δεν είμαι μοντέλο, είμαι απλά προπονητής. Είμαι κοντούλης για μοντέλο.

Τα πήγαμε πολύ καλά ερμηνεύσαμε πολύ καλά το πλάνο κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο που παίζει πολύ καλά.

Ως προπονητής αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να καταλαβαίνω και να ερμηνεύω τα χαρακτηριστικά των παικτών που προπονώ κάθε μέρα», ανέφερε ο Πελάδο.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα