Αλόνσο: «Με θυμώνει το αποτέλεσμα, θέλαμε να κερδίσουμε» (vid)

Newsroom
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο ανέφερε πως είναι θυμωμένος από το αποτέλεσμα και την ήττα από την ΑΕΚ, τονίζοντας επίσης ήθελε η ομάδα του να κερδίσει το ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ χάνοντας στην OPAP Arena με 2-0. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το ματς και την απόδοση της ομάδας του: «Το αποτέλεσμα με θυμώνει. Θέλαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, όμως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είδαμε την ομάδα που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν περίπου αυτό που θέλαμε, Αξίζαμε περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στο πρώτο».

Για την τελική απόφαση των παικτών του στο δεύτερο μέρος: «Είχαμε τη θέληση, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, δεν ήμασταν συμπαγείς και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα