Πιερό: «Ανατριχιάσαμε με τον κόσμο, πιστώνεται την νίκη»

Πιερό: «Ανατριχιάσαμε με τον κόσμο, πιστώνεται την νίκη»

Βασίλης Μπαλατσός
Πιερο

bet365

Ο MVP της ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, Φραντζί Πιερό, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι και αποθέωσε τον κόσμο του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ο Φραντζί Πιερό ήταν πρωταγωνιστής στο πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο θηριώδης άνοιξε το σκορ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» και κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Νορντίν Άμραμπατ «τελείωσε» το ματς. Ο επιθετικός από την Αϊτή μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι και στάθηκε στην «ανατριχιαστική» στήριξη από τον κόσμο του Δικεφάλου.

Οι δηλώσεις του Πιερό:

Για το πρώτο του ντέρμπι: «Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό, είναι σημαντικό που εμφανιστήκαμε δυνατοί ως ομάδα, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το που κρίθηκε το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Η παρουσία των οπαδών ήταν σημαντική, πιστώνεται και στον κόσμο η νίκη, όλοι μας ανατριχιάσαμε, είναι πολύ σημαντική νίκη, όλοι μαζί ως ομάδα κάναμε επίθεση και όλοι μαζί άμυνα».

Για την ασίστ του Ρότα: «Από την πρώτη μέρα ένιωσα άνετα, νιώθω πλέον σαν να είμαι στο σπίτι μου και σαν να είμαι καιρό εδώ και προσπαθώ να το ανταποδώσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα