Κάλενς: «Υπήρξε αμφισβήτηση σε παίκτες και προπονητή, θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε εδώ»

Βασίλης Μπαλατσός
callens

bet365

Οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Αλεξάντερ Κάλενς, στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena» με 2-0. Ο Αλεξάντερ Κάλενς ξεκίνησε στην αρχική σύνθεση του Δικεφάλου, στο κέντρο της άμυνας, στο πλευρό του Ντομαγκόι Βίντα και έκανε μάλιστα εξαιρετική εμφάνιση.

Ο διεθνής Περουβιανός στόπερ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι με το Τριφύλλι και τόνισε πως αυτός κι οι συμπαίκτες του θέλανε το θετικό αποτέλεσμα για να απαντήσουν στα σχόλια αμφισβήτησης που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι γραμμές μας ήταν κοντά, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι ήταν ιδιαίτερο το αποψινό ντέρμπι, θάλαμε να δείξουμε σεβασμό που παίζουμε στην έδρα μας και να νικήσουμε.

Αν ήταν το πάθος που έκανε τη διαφορά; Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, γιατί γράφτηκαν διαφορά σχόλια, υπήρχε αμφισβήτηση σε εμάς τους παίκτες αλλά και στο προπονητικό τιμ, θέλαμε να δείξουμε το κάτι παραπάνω, θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και τώρα περιμένουμε και τους άλλους συμπαίκτες μας να γυρίσουν για να συνεχίσουμε», ανέφερε ο Κάλενς.

@Photo credits: INTIME, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα