Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Newsroom
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε με τον τρόπο που είχε ως στόχο στην OPAP Arena τονίζοντας πως η Ένωση το εκμεταλλεύτηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου:

Για τα γεμίσματα του ΠΑΟ στο πρώτο ημίχρονο και ότι στο δεύτερο έβαλε τη μπάλα κάτω, αλλά δεν είχε καλή τελική επιλογή. Επίσης που οφείλεται η ήττα;

«Στο πρώτο μέρος δεν κάναμε καλό παιχνίδι όπως το θέλαμε. Αναμφίβολα μας έλλειψε η αυτοπεποίθηση να παίξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ανωτερότητα και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Η ήττα μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι αντίπαλοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποτελεσματικοί. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και το εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας».

Πόσο εύκολα διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση για τον ίδιο μετά από τόσους χαμένους βαθμούς κι αν τον προβληματίζει ότι ενώ ο ΠΑΟ έχει ποιότητα μπροστά δεν βρίσκει γκολ;

«Ο τρόπο να το διαχειριστείς είναι δουλεύοντας. Δεν έχω καμία άλλη συνταγή πέρα από τη δουλειάς. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Εχω μία καλή ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Σίγουρα θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα όσο περισσότερες είναι οι προπονήσεις μας. Δεν έρχομαι ποτέ να ψάξω για δικαιολογίες. Ερχομαι και μιλάω για ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να γίνουμε καλύτεροι».

Με το επιθετικό κομμάτι και το γεγονός ότι από τους φορ του έχει πάρει μόλις ένα γκολ. Από το ματς με τον Άγιαξ και μετά δεν έχει κάνει νίκη εκτός έδρας ο ΠΑΟ. Αν τον απασχολεί;

«Μετά τους δυο ευρωπαϊκούς αγώνες με Άγιαξ και Λανς πήραμε τους περισσότερους… βαθμούς. Δεν ειχαμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Αλλά και στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και με τον Πανσερραϊκό η ομάδα βελτιώθηκε, χωρίς όμως να είναι η ομάδα που θέλουμε. Εχουμε καλούς παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να δώσουμε καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να εχουμε απαίτηση από τους εαυτούς μας. Και πρέπει να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημιχρονο θα είναι λίγοι οι αγώνες που θα κερδίσουμε. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο θα είναι περισσότερες οι νίκες».

Για τα ματς με Μπόρατς και Ολυμπιακό που έρχονται κι αν η αποψινή ήττα μπορεί να επηρεάσει τους παίκτες;

«Καταρχάς, η ομάδα πονάει για το αποψινό αποτέλεσμα. Όμως ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι για να συνεχίσουμε μπροστά. Να συνεχίσουμε ως οικογένεια. Όταν κερδίζουμε ειμαστε όλοι χαρούμενοι και όταν χάνουμε όλοι υπεύθυνοι».

Τα προβλήματα για την αποψινή ήττα από την ΑΕΚ ποια ήταν;

«Δεν θα υποτιμήσω σε καμία περίπτωση τον αντίπαλό μας. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα που σέβομαι. Αλλά πρέπει να μιλήσω για εμάς. Εμείς δεν κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν πράγματα που θα πω μόνο στα αποδυτήρια. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο παίξαμε όπως πρέπει να είμαστε. Υπάρχουν πράγματα που λέω στα αποδυτήρια με κλειστές τις πόρτες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα