Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Οτο

bet365

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο, στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ παρόλο που είχε ευκαιρίες και δοκάρια δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και ηττήθηκε με 1-0. Ο ακραίος μπακ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι και τόνισε πως αυτός κιι οι συμπαίκτες του πως πρέπει να συνεχίσουν να έχουν πίστη και να συγκεντρωθούν ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Οι δηλώσεις του Ότο:

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Μπήκαμε καλά, το ποδόσφαιρο είναι έτσι… Είχαμε παρά πολλές ευκαιρίες, ο Άρης όμως βρήκε το γκολ. Από εδώ και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Πέμπτης».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ήττα: «Δεν χάσαμε κάτι ψυχολογικά, είμαστε δυνατή ομάδα, παίξαμε καλά. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ομάδα».

Για τις σκέψεις του ενόψει της συνέχειας: «Δεν υπάρχει κάτι να σκεφτούμε τώρα, προέχει για εμάς το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι είμαστε όλοι επαγγελματίες, είμαστε έτοιμοι για ματς ανά τρεις ημέρες. Γι' αυτό δουλεύουμε».

@Photo credits: eurokinissi, ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα