ΑΕΚ: Η απάντηση του Μπονίνι για τις... θλάσεις μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: Η απάντηση του Μπονίνι για τις... θλάσεις μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Βασίλης Μπαλατσός
Μπονινι

bet365

Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Γκίντο Μπονίνι, με story του Instagram μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απάντησε σε αυτούς που κατηγορούσαν τον Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του για τους μυϊκούς τραυματισμούς των Κιτρινόμαυρων τις τελευταίες εβδομάδες.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη της μεγάλη νίκη στη σεζόν 2024-25, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena» με 2-0. Όπως τόνισε ο Αλεξάντερ Κάλενς μετά το ματς αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν να δώσουν μια απάντηση σε αυτούς που αμφισβήτησαν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Αρκετοί ήταν οι επικριτές που έκαναν λόγο για τους διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών της ΑΕΚ αυτές τις εβδομάδες, με τον γυμναστή του Ματίας Αλμέιδα, Γκίντο Μπονίνι να στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα του με story του Instagram.

«Δεν μπορείς να περιμένεις να προπονείσαι SOFT και να περιμένεις να παίξεις ΣΚΛΗΡΑ», ανέφερε στην ανάρτηση του ο γυμναστής του Δικεφάλου.

bonini

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα