Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (30/09) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Η μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠαναθηναΪκού, η επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες και το Σούπερ Καπ στο μπάσκετ που βάφτηκε «ερυθρόλευκο» στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Θρύλος ξανά! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλό της σεζόν! Η αρμάδα του Μπαρτζώκα σήκωσε πάλι το Σούπερ Καπ έχοντας για κορυφαίο τον Βεζένκοφ. Εξαιρετικός ο Πετρούσεφ και πολύ καλός στο πρώτο μέρος ο Ντόρσεϊ. Καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό οι Σλούκας, Λεσόρ και Γκριγκόνις.

Live Sport: Πιερό... σκοτώνεις! Η ΑΕΚΑΡΑ του Ματίας Αλμέιδα είναι ξανά εδώ! Κατάπιε 2-0 τον ΠΑΟ και ανέβηκε μόνη στην κορυφή! Το πιο ώριμο παιχνίδι της Ένωσης. Πάλευε μόνος του ο Τετέ, έσβησαν τον Ιωαννίδη Βίντα και Κάλενς.

Φως των Σπορ: Νέο «αίμα» και σούπερ Ροντινέι. Γεμάτος φρεσκάδα ο Ολυμπιακός, νίκησε 2-0 τον μαχητικό Ατρόμητο. Καταπληκτική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Προσκύνησε τον Βασιλιά του! Τι τους έκανες βρε Σάσα!!! ΚΟΚΚΙΝΟΣ ο πρώτος τίτλος! Μέχρι τέλους ζητάω... Με ποιότητα και μαγκιά ο Θρύλος έδειξε από νωρίς πως... δεν παίζεται, κατακτώντας το Σούπερ Καπ.

Ώρα των Σπορ: Και ναι... Τον πάτησε ξανά η ΑΕΚΑΡΑ! Με γκολάρα του γίγαντα Πιερό στο 30' και πέναλτι του Άμραμπατ στο 93' η ΑΕΚΑΡΑ συνέθλιψε τον ΠΑΟ και ανέβηκε εκεί της αξίζει, στην κορυφή!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα