Το «μαύρο κουτί» της επίθεσης και το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο ΠΑΟΚ-Αρης 0-1

bet365

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα οι «ασπρόμαυροι» μένουν χωρίς γκολ σε τρία σερί ματς.

«Δεν θυμάμαι ούτε ένα ματς με αντίπαλο τον Άρη σε αυτά τα τρία χρόνια, που ακόμη κι αν κερδίσαμε, δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του αγώνα», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη.

Αυτή είναι η μία αλήθεια και η μια όψη του νομίσματος από το χθεσινό ματς στην Τούμπα, όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά κύριο λόγο από την αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. «Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις», παραδέχθηκε ο προπονητής τους και αυτή είναι άλλη μια αλήθεια και η άλλη όψη του νομίσματος, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης, που έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού απέναντι σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και με τον τρόπο του αρχίζει να «χτίζει» μια μίνι παράδοση μέσα στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι», όσο κι αν αυτό πληγώνει τους οπαδούς τους, έμειναν στο… μηδέν για τρίτο σερί εντός έδρας ματς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» του Άκη Μάντζιου.

Η συγκεκριμένη (αρνητική) επίδοση συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, κι αυτό λέει πολλά…

Το εντός έδρας σερί του… μηδέν για τον ΠΑΟΚ:

  • 17.09.2023: ΠΑΟΚ – Άρης 0-0
  • 10.03.2024: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1
  • 29.09.2024: ΠΑΟΚ – Άρης 0-1
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα