Λαμία - Πανσερραϊκός: Πέφτει η αυλαία με μάχη «λιοντάρια - Χριστιανοί»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λαμία

bet365

Η Λαμία φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (30/9, 20.00, Cosmote Sports 1, live από το Gazzetta) σ' ένα ματς όπου τα «λιοντάρια» που έχουν έναν βαθμό, θέλουν πάση θυσία να αρχίσουν μεγαλώνουν το λογαριασμό τους, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν στόχο να συνεχίσουν πορεία τους προς τη γρήγορη παραμονή!

Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League πέφτει στο «Αθανάσιος Διάκος» με μάχη... επιβίωσης.

Η Λαμία, που έχει πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα, φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό που έχει μόλις έναν βαθμό και είναι στον πάτο της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει στην αποστολή της τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα και να αγωνιστεί και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από μια επταετία στο εξωτερικό.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ρατόν και ο Μαρίνος Σατσιάς επέλεξε τους εξής: Κόστιτς, Σουρδή, Καψαλιάρη, Σαραμαντά, Αντράντε, Σιόβα, Γκοτζαμανίδη, Σάντμπεργκ, Ρινγκ,Βιτλή, Σιόβα, Ραντόνια, Κορνέζο, Γιαννούτσο, Νούνιεζ, Μέκτιτς, Μπίκοφ, Δοϊρανλή, Γκουίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρο, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Από την άλλη, ο Φεράντο, έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της απουσίας του Σαλαζάρ, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Πεταυράκης, ο τραυματίας Καπτούμ, ενώ δεν υπολογίζονται κι οι Καραμανώλης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

Η αποστολή των «λιονταριών» είναι η εξής: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάικος, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Βόλος – Athens Kallithea 1-1
Asteras Aktor – Λεβαδειακός 1-1
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0
ΠΑΟΚ – Αρης 0-1
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-0

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Λαμία – Πανσερραϊκός (8μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


1.ΑΕΚ 14
2.Ολυμπιακός 13
3. ΠΑΟΚ 13
4. Αρης 11
5. Παναιτωλικός 8
6.Ατρόμητος 8
7. ΟΦΗ 8
8. Παναθηναϊκός 8
9. Asteras Aktor 6
10. Αthens Kallithea 5
11.Λαμία 5
12. Λεβαδειακός 4
13.Βόλος 4
14. Πανσερραϊκός 1
*Λαμία και Πανσερραϊκός έχουν ματς λιγότερο.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)


Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Ατρόμητος – Βόλος (6.30μμ)
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (7.30μμ)
Αρης – Λαμία (8μμ)
Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (4μμ)
Athens Kallithea – Asteras Aktor (5μμ)
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (7μμ)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (8.30μμ)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα