Αθανασίου στο Gazzetta: «Στόχος μου όσο πιο ψηλά μπορώ στο εξωτερικό και η Εθνική» (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αθανασίου

bet365

O Nίκος Αθανασίου του Ατρόμητου, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, από τη μικτή ζώνη του Καραϊσκάκης, στάθηκε στο τι έφταιξε κι η ομάδα του δεν σκόραρε αλλά αναφέρθηκε και στους δικούς του στόχους.

Νίκος Αθανασίου. Ενα παιδί που ξεκίνησε από τη Νίκη Βόλου και σήμερα έχει καταφέρει να λάμψει με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ο 23χρονος μπακ, όποτε παίζει στο αριστερό άκρο της ομάδας του Περιστερίου είναι από τους διακριθέντες και ήδη το όνομά του έχει μπει σε αρκετά μπλοκάκια μεγάλων ομάδων.

Ο ίδιος, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» μέσω του Gazzetta στάθηκε στη δυσκολία του ματς με τους ερυθρόλευκους, στο τι έλειψε από την ομάδα του αλλά και τα δικά του όνειρα που δεν περιορίζονται στα ελληνικά σύνορα.

Το ματς με τον Ολυμπιακό τι σας αφήνει;

«Ξέραμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό δεν πήραμε το αποτέλεσμα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε κι ο Ατρόμητος δεν πήρε κάτι απ' αυτό το ματς;

«Και οι δύο ομάδες πιστεύω ότι ήμασταν κουρασμένες με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι που είχαμε. Πιστεύω έπρεπε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί μπροστά, γιατί φτάσαμε στην περιοχή του Ολυμπιακού. Λίγο πιο αποτελεσματικοί έπρεπε να γίνουμε για να καταφέρουμε να σκοράρουμε »

Φέτος, βλέπουμε να παίζετε καλό ποδόσφαιρο και είστε ψηλά στη βαθμολογία. Τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Ατρόμητο;

«Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε. Στόχος είναι να κερδίζουμε το κάθε ματς και στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε».

Είσαι από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι στόχοι σου στο μέλλον ποιοι είναι;

«Στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και σε ομάδα στο εξωτερικό αν μπορέσω και στην Εθνική ομάδα ειδικά, που είναι μεγάλο όνειρο. Προς το παρόν είμαι στον Ατρόμητο, έχω συμβόλαιο και είμαι αφοσιωμένος σ' αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα