Μανωλάς: «Ο κόσμος να εμπιστεύεται και να στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες»

Μανωλάς: «Ο κόσμος να εμπιστεύεται και να στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες»

Newsroom
Ο Στέλιος Μανωλάς στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

bet365

Με ανάρτηση στα social media ο Στέλιος Μανωλάς σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του.

Τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League σχολίασε ο Στέλιος Μανωλάς. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Ματίας Αλμέιδα, στο τεχνικό του επιτελείο αλλά και στους ποδοσφαιριστές του μετά το μεγάλο «τρίποντο» απέναντι στους «πράσινους» με το οποίο η Ένωση ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παράλληλα στάθηκε και στα σχόλια των τελευταίων εβδομάδων και την γκρίνια για τον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές και τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη στον Αργεντινό κόουτς και τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλημέρα καλή εβδομάδα. Η Ομάδα μας κέρδισε το πρώτο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπυ σκαρφαλώνοντας στη κορυφή μόνη πρώτη. Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό Τιμ και στους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι η νίκη αυτή θα δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Η ομάδα μπορεί να μην έπιασε σπουδαία απόδοση Αλλά είχε αγωνιστικότητα πειθαρχία και πάθος. Η βοήθεια από το κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Μεγάλη. Η διαιτησία πολύ καλή. \\

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο η νίκη αυτή πιστεύω να βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά ώστε να βελτιώσει γιατί μπορεί και τις 4 φάσεις του παιχνιδιου.

Τέλος ο κόσμος θα πρέπει να εμπιστεύεται τον προπονητή και τους παίκτες και να τους στηρίζουν στα οποία αρνητικά αποτελέσματα γιατί η γκρίνια και η αμφισβήτηση Μόνο κακό κάνουν.Η ομάδα μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι της που είμαι σίγουρος μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται θα έρθει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα