Πιερό: «Φανταστική η ατμόσφαιρα, θα συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι» (Vid)

Πιερό: «Φανταστική η ατμόσφαιρα, θα συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι» (Vid)

Newsroom
πιερο

bet365

Ο Φράνζι Πιερό σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», με τον Φρανζί Πιερό να πρωταγωνιστεί για τους «κιτρινόμαυρους». Ο επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει για την Ένωση και να κερδίσει το πέναλτι με το οποίο ο Νόρντιν Άμραμπατ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Λίγο μετά την παραλαβή του βραβείου του MVP, ο Πιερό μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα και δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι.

Αναλυτικά όσα είπε στο AEK TV ο Πιερό:

«Αισθάνομαι καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος τα πήγαμε καλά, αμυνθήκαμε σωστά, παίξαμε καλά ως ομάδα οπότε είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη μπροστά στους οπαδούς μας. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Οι οπαδοί μας στήριζαν σε όλο το παιχνίδι. Όλοι τρελαίνονταν. Οπότε πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ήρθαν να μας υποστηρίξουν σήμερα. Εγώ απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, δουλεύω σκληρά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα