Εθνική Ελλάδος: Με Μασούρα, Ρέτσο και Κουρμπέλη οι κλήσεις για Αγγλία και Ιρλανδία

Με Μασούρα Ντόι και Κουρμπέλη οι κλήσεις της Εθνικής για Αγγλία και Ιρλανδία

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τις κλήσεις για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος με Αγγλία και Ιρλανδία με τους Μασούρα, Ντόι και Κουρμπέλη να επιστρέφουν σ' αυτές.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τις κλήσεις που έκανε για τα δύο παιχνίδια με την Αγγλία (εκτός έδρας, 10/10) και την Ιρλανδία (εντός έδρας, 13/10) για το Nations League.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τόσο τους Γιώργο Μασούρα και Παναγιώτη Ρέτσο, που είχαν βρεθεί και στις κλήσεις του Σεπτεμβρίου, αλλά είχαν αντικατασταθεί ελέω τραυματισμού όσο και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Εκτός σε σχέση με τις προηγούμενες έμειναν οι Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος και Αλεξανδρόπουλος.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ο κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αγγλία στο Λονδίνο (10 Οκτωβρίου) και την Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13 Οκτωβρίου) για την 3η και 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απηύθυνε πρόσκληση στους εξής παίκτες:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Φώτης Ιωαννίδης, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας, Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και θα προπονηθούν την ίδια ημέρα στο προπονητικό κέντρο Ατρομήτου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα