Άρης: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Λαμία και η παράταση στη διάρκεια των διαρκείας

Άρης: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Λαμία και η παράταση στη διάρκεια των διαρκείας

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία καθώς συνεχίζεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας έως και την Παρασκευή (4/10).

Η παράταση στη διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και δίνει τη δυνατότητα αγοράς αυτών έως και την Παρασκευή (4/10). Καθώς ο αριθμός της διάθεσης δεν ήταν αυτός που περίμεναν στην ΠΑΕ Άρης είναι προφανής η πίστη τους για την αλλαγή κλίματος έπειτα από τις νίκες επί των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.

Σήμερα (30/9) η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώ να με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» όπου η τιμή αυτών για τις θύρες 1 και 3 είναι στα 10 ευρώ, στα 25 ευρώ και 30 ευρώ για τις θύρες 2 και 9 και στα 40 ευρώ για τη θύρα 7. Το εισιτήριο για παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών (από 01/01/2010) κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 7, 9 και 50 ευρώ στη Θύρα VIP.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα