Άρης: Κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λορέν Μορόν με αναπροσαρμογή απολαβών και νέο συμβόλαιο έως το 2027 για τρία χρόνια και περιμένει την απάντησή του

Άρης: Κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Λορέν Μορόν με αναπροσαρμογή απολαβών και νέο συμβόλαιο έως το 2027 για τρία χρόνια και περιμένει την απάντησή του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μορόν

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε με τον Λορέν Μορόν την παραμονή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και του κατέθεσε επίσημη πρόταση για νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 παράλληλα της αύξησης των απολαβών του για τη φετινή χρονιά.

Μετά τις συζητήσεις του περασμένου διαστήματος, ο Άρης προχώρησε στην κατάθεση επίσημης πρότασης στον Λορέν Μορόν με σκοπό την επέκταση του συμβολαίου του γι’ ακόμη δύο χρόνια. Το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η πρόταση που κατέθεσε ο Άρης προβλέπει την αύξηση των φετινών απολαβών του σε ποσοστό 100% και νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Πρόκειται μια κίνηση η οποία κρίθηκε απαραίτητη τόσο για την παραμονή του παίκτη όσο και για λόγους ισορροπίας ως προς τις απολαβές του παίκτη. Θυμίζουμε ότι βάσει της συμφωνίας που έγινε το καλοκαίρι του 2023, ο παίκτης εισέπραξε 350.000 από τον Άρη την περασμένη σεζόν και το ίδιο προβλέπεται και γι' αυτή που διανύουμε.

Δεδομένου του πρωταγωνιστικού ρόλου του στην ομάδα και προς αποκατάσταση των ισορροπιών, η πρόταση που κατατέθηκε προβλέπει την αύξηση των απολαβών του παίκτη για τη φετινή χρονιά και για την ακρίβεια το ποσό των 700.000 ευρώ. Παράλληλα, στον παίκτη προτάθηκε νέο διετές συμβόλαιο - υπό την προϋπόθεση αποδοχής της πρότασης για δύο ακόμη χρόνια με πάγιες απολαβές 1.7 εκατ. ευρώ και φυσικά θα συμπεριληφθούν πριμ τόσο ατομικών όσο και ομαδικών στόχων.

Η αίσθηση που αποκόμισε ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσα από τη συζήτηση που είχε με τον Ισπανό θετικό είναι θετική και μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένει την απάντησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα