Ομάδα Καφενείο: Ο μεταφραστής του Βερόν, οι ΠΑΟΚτσήδες της Αγίας Παρασκευής και το ντέρμπι των προβλέψεων!

Newsroom
Gazzetta Καφενείο: Ο μεταφραστής του Βερόν, οι ΠΑΟΚτσήδες της Αγίας Παρασκευής και το ντέρμπι των προβλέψεων!

bet365

Η εκπομπή του Gazzetta «Ομάδα Καφενείο» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν και φέτος, θα ζήσουμε μαζί όλα τα μεγάλα ντέρμπι της Stoiximan Super League!

Η φετινή Stoiximan Super League υπόσχεται δράση και συγκινήσεις, με αρκετές ομάδες να μάχονται για τον τίτλο και ντέρμπι φωτιά σχεδόν κάθε αγωνιστική! Τα καφενεία και οι καφετέριες της χώρας αποτελούν έναν διαχρονικό προορισμό των ποδοσφαιρόφιλων και το Gazzzetta πηγαίνει από περιοχή σε περιοχή, καταγράφοντας αντιδράσεις και προβλέψεις!

Την Κυριακή, με αφορμή το πρώτο διπλό ντέρμπι της χρονιάς (ΠΑΟΚ-Άρης και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός), η ομάδα μας κατέφθασε στο Sportify Café στην Αγία Παρασκευή.

Εκεί, γνωρίσαμε φανατικούς ΠΑΟΚτσήδες, έναν πρώην μεταφραστή του Παναθηναϊκού και έναν γείτονα του Τσακίρη, πανηγυρίσαμε, αγχωθήκαμε, γελάσαμε… και όλα αυτά τα μοιραζόμαστε μαζί σας!

Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα επεισόδια. Τα καλύτερα έρχονται!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα