Λαμία-Πανσερραϊκός: Η αποβολή του Βλαχομήτρου και το ακυρωθέν γκολ του Μπετανκόρ

Newsroom
apovoli.jpg

bet365

Ο Πανσερραϊκός βρήκε δίχτυα στο 12’ της αναμέτρησής του με τη Λαμία όμως ακυρώθηκε ως οφ σάιντ του σκόρερ του Μπετανκόρ, ενώ στο 23’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα επειδή ο Βλαχομήτρος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Με σκορ 1-0 προηγείται ο Πανσερραϊκός της Λαμίας, στην ανάπαυλα της μεταξύ τους αναμέτρησης που διεξάγεται στο «Αθανάσιος Διάκος».

Τα «λιοντάρια» βρήκαν δίχτυα στο 36’ του χάρις σε μία «βολίδα» του Δεληγιαννίδη, ενώ από το 23’ παίζουν με παίκτη παραπάνω λόγω της τότε αποβολής του Βλαχομήτρου. Ο νεαρός επιθετικός είδε την κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμά του στον Χαντάκια, όπου αρχικά ο ρέφερι Τσέτιλας του έβγαλε κίτρινη όμως τον φώναξαν στο VAR, είδε τη φάση και άλλαξε την απόφασή του.

Στο 12’ για λογαριασμό του Πανσερραϊκού κούνησε πλεκτό και ο Μπετανκόρ μετά από κάθετη του Τομάς, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε σε ροή αγώνα ως οφσάιντ του 31χρονου επιθετικού και το VAR «συμφώνησε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα