Σατσιάς: «Δεν ξέρω γιατί τόση αυστηρότητα στις αποφάσεις των διαιτητών»

Newsroom
Ο τεχνικός της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς

bet365

Αυστηρές χαρακτήρισε τις αποφάσεις των διαιτητών ο τεχνικός της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς μετά την ήττα με 1-2 από τον Πανσερραϊκό. «Ήταν τελικός για εμάς», υπογράμμισε ο προπονητής των «λιονταριών», Χουάν Φεράντο.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά την ήττα της Λαμίας από τον Πανσερραϊκό, ο Μαρίνος Σατσιάς υποστήριξε:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μείναμε με δέκα πολύ νωρίς. Δεν ξέρω γιατί τόση αυστηρότητα στις αποφάσεις των διαιτητών. Ακόμα και με δέκα παίκτες ελέγξαμε το παιχνίδι. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Πιστεύαμε θα το γυρίσουμε το σκορ, όμως το δεύτερο γκολ μας αποσυντόνισε. Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θέλω να πω και κάτι ακόμα: Ο Σαραμαντάς για εμάς είναι αρχηγός. Χτύπησε σοβαρά χθες και ήθελε να είναι μαζί μας στην αποστολή. Χαίρομαι που έχω τέτοιους παίκτες και με κάνουν περήφανο τέτοιες κινήσεις».

Από την πλευρά του ο Χουάν Φεράντο ανέφερε:

«Μια σημαντική νίκη για εμάς. Με όχι καλές συνθήκες. Για εμάς ήταν τελικός ο σημερινός αγώνας και έτσι θα αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι δεν κοιτάμε το σύστημα και το πως θα παίζουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα