Λαμία: Τελειώνει ο Σατσιάς

Newsroom
Ο τεχνικός της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον πάγκο της Λαμίας ο Μαρίνος Σατσιάς. Ψηλά στη λίστα ο Λεωνίδας Βόκολος.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Μαρίνος Σατσιάς. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό, η Λαμία αναμένεται να λύσει τη συνεργασία της με τον 46χρονο Κύπριο τεχνικό και να προχωρήσει, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα και να φέρει βελτίωση.

Παρότι η Λαμία ξεκίνησε πολύ θετικά τη σεζόν με νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την ομάδα της Φθιώτιδας να μετράει από τότε τέσσερις ήττες και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε η Λαμία θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη με νέο τεχνικό.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Λεωνίδα Βόκολου, με τον οποίο την περασμένη σεζόν η Λαμία κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα και να βρεθεί στα Play Off της Stoiximan Super League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα