Ο ΠΑΟΚ ζητάει αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα στη Λιβαδειά

Αίτημα αλλαγής ώρας του αγώνα στη Λιβαδειά από τον ΠΑΟΚ

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» υπέβαλλαν αίτημα αλλαγής στην ώρα έναρξης της αναμέτρησης τους με τον Λεβαδειακό προκειμένου ο αγώνας της Κυριακής (6/10) να ξεκινήσει στις 20.30 αντί για τις 19.00.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέβαλλε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή προκειμένου να αλλάξει η ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής (6/10) με τον Λεβαδειακό που είναι προγραμματισμένος για τις 19.00.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ζητούν η ώρα έναρξης να οριστεί στις 20.30, την ώρα που είχαν ζητήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν καταρτίστηκε το πρόγραμμα και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Τελικά η αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League ορίστηκε να ξεκινήσει στις 19.00, καθώς ο Λεβαδειακός τότε, απάντησε επίσημα ότι στις 20:30 δεν μπορεί να παραχωρήσει εισιτήρια, για λόγους ασφαλείας. ,

Οι «ασπρόμαυροι» συμφώνησαν προκειμένου να δοθούν εισιτήρια στους φίλους της ομάδας. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι δεν πρόκειται να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς, καθώς η Περιφέρεια έχει αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων, πλην των επισήμων, από το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς.

Ετσι, λοιπόν, με δεδομένο ότι το βράδυ της Πέμπτης (3/10) ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 22.00 με την Στεάουα για το Europa League, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ υπέβαλλε αίτημα να επανέλθει ο αγώνας με τον Λεβαδειακό στην αρχική ώρα της, καθώς και η μια ώρα ξεκούρασης μετράει μετά από παιχνίδι στην Ευρώπη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα