Άρης: «Προσέξτε να μην την πατήσουμε»

Άρης: «Προσέξτε να μην την πατήσουμε»

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Η σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν κι αυτό το μήνυμα έστειλε ο Άκης Μάντζιος στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία.

Ο Άρης υποχρεούται να δώσει αξία στις τελευταίες δύο νίκες που πέτυχε επί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι αναγκαίο να αξιοποιήσει την έδρα του στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Λαμία και Καλλιθέα. Μάλιστα, στην έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την πρώτη, ο Άκης Μάντζιος απαίτησε απ’ όλους να ξεχάσουν ό,τι προηγήθηκε και να αφοσιωθούν στον αγώνα με τη Λαμία ο οποίος εμπεριέχει κινδύνους. «Έχουμε μπροστά μας ένα βατό πρόγραμμα το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και είναι στο χέρι μας όχι μόνο να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία αλλά να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά έως το τέλος του πρώτου γύρου», είπε.

Ο 54χρονος προπονητής ζήτησε σεμνότητα απ’ όλους τους παίκτες και μάλιστα εξήγησε για ποιους λόγους ο αγώνας με τη Λαμία έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. «Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας… Πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την πατήσουμε . Σας ξαναλέω έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας μέχρι το τέλος του α γύρου και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα