Λαμία: Επίσημα παρελθόν ο Σατσιάς, προ των πυλών ο Βόκολος

Newsroom
Ο τεχνικός της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρίνο Σατσιά και ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται άμεσα να πάρει το «χρίσμα».

Επίσημα παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί πλέον ο Μαρίνος Σατσιάς, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 46χρονο κόουτς.

Ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το club μετά από έξι ματς και με ρεκόρ 1-2-4 σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον μετά τη σχετική εξέλιξη πρό των πυλών της ομάδας είναι ο Λεωνίδας Βόκολος που θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, καθώς μέχρι και πέρσι «κρατούσε» τα ηνία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με κοινή συναίνεση, με τον προπονητή κ. Μαρίνο Σατσιά. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Coach εις το επανιδείν!

Ευχαριστούμε επίσης τους άμεσους συνεργάτες του προπονητή, κ. Γιάννη Γράμμο και κ. Rumpf Michael Clemens για την συνεργασία και την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Ο κ. Σατσιάς μετά τη λύση της συνεργασίας με την ομάδα μας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Παπαϊωάννου για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω να δουλέψω στην ομάδα. Θεωρώ ότι έδωσα πολλά και πήρα πολλά. Να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την αγάπη, τη στήριξη και τη συμπαράστασή του και εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν. Μεγάλο επίσης ευχαριστώ στους κυρίους Γιάννη Συρογιάννη, Γιώργο Ζαγκανά και Σάκη Τσικνή για τη συνεργασία.”

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα