ΠΑΟΚ: Έπιασε δουλειά ο Παβλένκα (vid)

ΠΑΟΚ: Έπιασε δουλειά ο Παβλένκα (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Παβλενκα

bet365

Ο Γίρι Παβλένκα έκανε το απόγευμα της Τρίτης (1/10) την πρώτη του προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ο Γίρι Παβλένκα ήταν η τελευταία κίνηση του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου. Λόγω του τραυματισμού του Αντώνη Τσιφτσή οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν στο «παράθυρο» των ελεύθερων για την απόκτηση τερματοφύλακα και κατέληξαν στην επιλογή του Τσέχου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης (1/10) στις προπονήσεις στη Νέα Μεσήμβρια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Ο 32χρονος πορτιέρε έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο videο του PAOK TV από το πρόγραμμα της ημέρας.

@Photo credits: paokfc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα