Ολυμπιακός: Το παράδειγμα του Παπακανέλλου

Παπακανέλλος

bet365

Μπορεί ο Αντώνης Παπακανέλλος να μην είναι στις κλήσεις του Ταουσιάνη στην Εθνική Ελπίδων και να μην ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά ο 19χρονος ξέρει πως μόνο με σκληρή δουλειά θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Ο Αντώνης Παπακαννέλος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Τρίτη, παρά το ρεπό που υπήρχε στην ομάδα, δουλεύοντας μόνος του μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Χρήστο Μουρίκη.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δούλεψε σε... νεκρή ημέρα - εκτός των Ζέλσον Μαρτίνς και Πιρόλα που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν κι όσοι αντιμετωπίζουν θέματα ετοιμότητας, θέλοντας να μην πάει ανεκμετάλλευτο το ρεπό τους.

Κι αυτό μάλιστα ήρθε την ημέρα όπου ο Παπακανέλλος είδε να μην συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του Ταουσιάνη με τους 26 ποδοσφαιριστές ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Σλοβακία (11/10) και του «τελικού» με την Κροατία (15/10) για την 16η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2025.

Αναλυτικά οι κλήσεις του κ. Ταουσιάνη:

Μπαλωμένος, Αγγελόπουλος, Γραμματικάκης, Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Παναγιώτου, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Κουτσογούλας, Τασιούρας, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Μπακούλας, Μουζακίτης, Δαρέλας, Αποστολάκης, Κοντούρης, Μπελεβώνης, Ζουγλής, Καλοσκάμης, Κωστούλας, Κούτσιας, Νιάρχος, Τζίμας.

O άσος του Ολυμπιακού, εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Διηπειρωτικού με την Φλαμένγκο, μετρά φέτος 4 ματς και 2 ασίστ με την Κ19 και περιμένει την ευκαιρία του από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος σαφώς και τον εκτιμά και αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία του όπως εξάλλου έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο, έχοντας στην 11άδα του παιδιά όπως οι Κωστούλας, Μουζακίτης, που επίσης προέρχονται από τη χρυσή ομάδα με την κατάκτηση του Champions League Νέων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα