ΑΕΚ: Φουλ δουλειά και στο γυμναστήριο για Μαρσιάλ και Λαμέλα

ΑΕΚ: Φουλ δουλειά και στο γυμναστήριο για Μαρσιάλ και Λαμέλα

Δημήτρης Βέργος
Μαρσιάλ και Λαμέλα στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Τόσο ο Άντονι Μαρσιάλ, όσο και ο Έρικ Λαμέλα προπονούνται από χθες κανονικά, ενώ την Τετάρτη ακολούθησαν και το πρόγραμμα στο γυμναστήριο των Σπάτων με την υπόλοιπη ομάδα, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς.

Ο Ματίας Αλμέιδα από τη χθεσινή προπόνηση είδε τα δύο αστέρια της ΑΕΚ, τον Άντονι Μαρσιάλ και τον Έρικ Λαμέλα να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο πρώτος, όπως είχε αναφέρει και ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είχε το προηγούμενο διάστημα κάποιες στομαχικές διαταραχές, ενώ ο δεύτερος προφυλασσόταν τις τελευταίες εβδομάδες εξ αιτίας ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί στο γόνατο.

Ωστόσο ο Αλμέιδα είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να βλέπει και τους δύο να προπονούνται πλέον κανονικά, ενώ την Τετάρτη το πρωί ακολούθησαν το πρόγραμμα που περιελάμβανε και σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο των Σπάτων.

Αμφότεροι πλέον ανεβάζουν ρυθμούς και μένει να φανεί αν προλάβουν να μπουν και στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό ή αν αυτό συμβεί με την επανέναρξη μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Άλλωστε το διάστημα που ακολουθεί χωρίς αγωνιστική δράση θα δώσει τη δυνατότητα τόσο στον Μαρσιάλ όσο και στον Λαμέλα να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό προπονήσεων στα πόδια τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα