Παναθηναϊκός: Δεδομένες οι αλλαγές, γρίφος η ενδεκάδα (vids)

Παναθηναϊκός: Δεδομένες οι αλλαγές, γρίφος η ενδεκάδα (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει αλλαγές για το αυριανό παιχνίδι με την Μπόρατς μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Αποστολή στη Μπάνια Λούκα: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης στη Μπάνια Λούκα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπόρατς(22:00, CosmoteSport5), χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Με δεδομένο πως την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως ο Ντιέγκο Αλόνσο θα κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Θα φρεσκάρει την ενδεκάδα, θα δώσει ανάσες σε κάποιους βασικούς, εξάλλου το ρόστερ του Τριφυλλιού μπορεί να υποστηρίξει ένα rotation από Πέμπτη σε Κυριακή.

Από κει και πέρα, ο 49χρονος κόουτς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του και οποιαδήποτε πρόβλεψη για την ενδεκάδα θα ήταν τέτοια. Δηλαδή, πρόβλεψη. Σίγουρα θέση διεκδικούν οι Κώτσιρας, Τσέριν, Πελίστρι, Σένκεφελντ αλλά τα πάντα θα γίνουν γνωστά μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα