ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς

ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς

Δημήτρης Βέργος
Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς

bet365

Άλλες δύο επιστροφές μετράει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ καθώς οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς ξεπέρασαν τις θλάσεις τους επιστρέφοντας στο κανονικό πρόγραμμα. Εκτός παραμένουν Μουκουντί και Οντουμπάτζο.

Μειώνονται σημαντικά τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι εκτός απροόπτου μετά τη διακοπή ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει τη δυνατότητα να δουλεύει με όλο το ρόστερ στα χέρια του.

Έπειτα από τους Αντονι Μαρσιάλ και Έρικ Λαμέλα που είχαν μπει τις προηγούμενες μέρες σε κανονικό ρυθμό, στην προπόνηση της Πέμπτης μπήκαν οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς!

Τόσο ο Λιβάι όσο και ο Γκατσίνοβιτς ταλαιπωρούνταν από θλάσεις, αλλά τις ξεπέρασαν και προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ωστόσο ότι θα είναι στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο καθώς δεν έχουν ρυθμό και έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις.

Σε κάθε περίπτωση οι απουσίες για τον «Πελάδο» περιορίζονται πλέον στους Αρόλντ Μουκουντί και Μόουζες Οντουμπάτζο που παραμένουν εκτός, όμως και αυτοί αναμένεται με την επανέναρξη των υποχρεώσεων μετά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων να είναι έτοιμοι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα