Εθνική Μαρόκου: Κλήθηκαν Ουναΐ και Ελ Καμπί, εκτός έμειναν Άμραμπατ και Τισουντάλι

Εθνική Μαρόκου: Κλήθηκαν Ουναΐ και Ελ Καμπί, εκτός έμειναν Άμραμπατ και Τισουντάλι

Κλήθηκαν Ουναΐ και Ελ Καμπί, εκτός έμειναν Άμραμπατ και Τισουντάλι

bet365

Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκουί συμπεριέλαβε κανονικά τους Αζεντίν Ουναΐ και Αγιούμπ Ελ Καμπί στις κλήσεις της εθνικής του Μαρόκου, αλλά όχι και τους Νόρντιν Άμραμπατ και Ταρίκ Τισουντάλι.

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαρόκο, Ουαλίντ Ρεγκραγκουί βρέθηκαν οι Αγιούμπ Ελ Καμπί του Ολυμπιακού και Αζεντίν Ουναΐ του Παναθηναϊκού, όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο «παράθυρο» των εθνικών ομάδων, κατά το οποίο οι δύο τους είχαν συνεργαστεί και για γκολ της ομάδας τους.

Εκτός από τις κλήσεις της χώρας της βορείου Αφρικής έμεινε ο Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ και ο Ταρίκ Τισουντάλι του ΠΑΟΚ, με τον πρώτο να έχει να κληθεί περίπου πέντε χρόνια και τον δεύτερο από τον Γενάρη του 2024.

Τα δύο παιχνίδια που θα δώσει το Μαρόκο για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής θα είναι με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στις 12/10 και 15/10 αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι κλήσεις της εθνικής του Μαρόκου:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα