ΑΕΚ: Η φανέλα του Γκατσίνοβιτς από το ματς με τον Ιωνικό στο Μουσείο της Ιστορίας της

ΑΕΚ: Η φανέλα του Γκατσίνοβιτς από το ματς με τον Ιωνικό στο Μουσείο της Ιστορίας της

Newsroom
gacinovic_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στην «OPAP Arena» και ακριβώς δύο χρόνια μετά το γκολ που σημείωσε η φανέλα που φορούσε αποτελεί και ουσιαστικά μέρος της ιστορίας του club.

Ηταν 3 Οκτωβρίου του 2022 όταν η ΑΕΚ έπαιξε για πρώτη φορά στο καινούργιο της «σπίτι», σε έναν αγώνα όπου και υποδέχθηκε τον Ιωνικό.

Εκτοτε η «Opap Arena» αποτελεί το «κάστρο» της Ενωσης και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ο παίκτης που άνοιξε… λογαριασμό στη Φιλαδέλφειας τα μέρη.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» βρήκε δίχτυα στο 6’ εκείνου του αγώνα και πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ που σημειώθηκε ποτέ στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει πως το όνομά του έμεινε στην ιστορία.

Από σήμερα, ανήμερα της συμπλήρωσης δύο ετών από τη συγκεκριμένη ημέρα, η φανέλα που φορούσε το συγκεκριμένο βράδυ εκτίθεται με τις υπογραφές των συμπαικτών του στο πίσω μέρος της, στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα