ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Κονέ!

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Κονέ!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ υπέβαλλε την παραίτηση του κι αποχωρεί από σήμερα από τη θέση που κατείχε στο club!

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Όπως είχατε διαβάζει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Μάριος Ηλιόπουλος στην ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ στη σημερινή επίσκεψή του στα Σπάτα, τόνισε πως δεν θα πρέπει να επηρεάζεται κανένας από τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν στο κλαμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ υπέβαλε ήδη την παραίτησή του, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στον σύλλογο μέσω μέιλ το απόγευμα της Πέμπτης και δεν θα ακολουθήσει καν την αποστολή της Ένωσης στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Πρόθεση του Κονέ ήταν να αποχωρήσει από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή μετά το σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο. Όμως έπειτα από τη διαρροή που υπήρξε ότι δεν θα συνεχίσει και αυτός στο κλαμπ μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο, επέλεξε να τελειώσει από σήμερα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.

Έτσι έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια ο Κονέ αποτελεί παρελθόν από την Ένωση. Είχε αρχικά προσληφθεί ως τεχνικός διευθυντής τον Δεκέμβριο του 2020 και το καλοκαίρι του 2022 είχε αναλάβει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα