Προπονητής Τρινιντάντ και Τομπάγκο για Γκαρσία: «Είναι έτοιμος να παίξει, περιμένουμε να δούμε αν θα έρθει στην εθνική»

Προπονητής Τρινιντάντ και Τομπάγκο για Γκαρσία: «Είναι έτοιμος να παίξει, περιμένουμε να δούμε αν θα έρθει στην εθνική»

Newsroom
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ

bet365

Ο τεχνικός του Τρινιντάντ και Τομπάγκο μίλησε για την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία και τόνισε πως από όσο γνωρίζει ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι, καθώς αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στα ερχόμενα παιχνίδια.

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός επιθετικός της ΑΕΚ κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη και μετράει αντίστροφα για το comeback του στη δράση.

Την ίδια ώρα, στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο περιμένουν με τη σειρά τους τον Λιβάι. Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Ντέρεκ Κινγκ, δήλωσε πως από όσο γνωρίζει, ο Γκαρσία είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο επιθετικός της Ένωσης να δώσει το «παρών» στα ερχόμενα ματς με την εθνική του ομάδα.

«Ο Λιβάι έχει έναν τραυματισμό αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι θα είναι σε θέση να παίξει αυτό το Σαββατοκύριακο. Βρισκόμαστε ακόμα σε επικοινωνία μαζί του, να δούμε αν θα είναι διαθέσιμος να ταξιδέψει στην Κούβα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα