Άρης: Ο Μάντζιος περιμένει από τους παίκτες του να αποφύγουν τις παγίδες

Άρης: Ο Μάντζιος περιμένει από τους παίκτες του να αποφύγουν τις παγίδες

Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς είναι από αυτούς που οφείλει να νικήσει μια ομάδα για να υπηρετήσει τους υψηλούς στόχους της.

Για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχει διαχωρισμός αγώνων αλλά παιχνίδια διαφορετικών απαιτήσεων τα οποία όμως παρουσιάζουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Αυτό το μήνυμα έστειλε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση (5/10, 20:00) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης». Τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου απαιτούν εντονότερη ακρίβεια στις συνεργασίες και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. «Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε… Αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες. Η παγίδα είναι να μην έχουμε την ίδια νοοτροπία με αυτήν που είχαμε στα ντέρμπι. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να έχουμε απώλειες», είπε στα κανάλια Novasports παράλληλα της εκτίμησης ότι… «πιστεύω ότι (οι παίκτες) το κατάλαβαν γιατί είναι επαγγελματίες και αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει».

Η αξιοποίηση της έδρας είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα για τον Άρη. Δεν έγινε στο ένα από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που προηγήθηκαν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όπου εκείνη η ισοπαλία δεν έχει λησμονηθεί. «Χάσαμε βαθμούς, από την άλλη πλευρά όμως η ομάδα αγωνιστικά δεν ήταν τόσο κακή, ώστε να έχει αυτή την απώλεια», είπε ο προπονητής του Άρη και αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Λαμία. «Περιμένουμε ότι θα υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι της Λαμίας, με το νέο της προπονητή με τον οποίο έκανε την καλύτερη πορεία της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας ως τα πλέι οφ την περασμένη σεζόν. Γενικώς, είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή από εμάς. Το κυριότερο για εμάς είναι να μπούμε στην αναμέτρηση όπως πρέπει, με τη σοβαρότητα και τη νοοτροπία που πρέπει, για να νικήσουμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε», κατέληξε.

Η διατήρηση της ομάδας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας αποτελεί κίνητρο. Ακόμη μεγαλύτερο είναι όμως ότι στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» προβλέπεται να βρεθεί περισσότερος αριθμός φιλάθλων σε σύγκριση με το επίπεδο προσέλευσης στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό. Αναμφίβολα, είναι κάτι που περιμένουν οι ποδοσφαιριστές και παράλληλα το έχει ανάγκη η ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα