Πανσερραϊκός: Νέος υπεύθυνος scouting ο Παππάς

Πανσερραϊκός: Νέος υπεύθυνος scouting ο Παππάς

Newsroom
παππας

bet365

Τη θέση του υπεύθυνου του τμήματος scouting του Πανσερραϊκού ανέλαβε ο Χάρης Παππάς.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρης Παπά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερρών γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου του τμήματος scouting των «λιονταριών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Τμήματος Scouting της ομάδας μας.

Ο Χάρης Παππάς είναι γεννημένος στις 12/03/1983, έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα, η οποία ουσιαστικά επαγγελματικά ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό το 2002 και περιλάμβανε ακόμη μία θητεία στην ομάδα μας το 2012, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ελευθερούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη, Μόναχο 1860, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Έρντινγκεν και Καβάλα, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα.

Ως προπονητής έχει διατελέσει βοηθός στην ομάδα της Ξάνθης και προπονητής στον Αετό Οφρυνίου, στις Μικτές της Ε.Π.Σ.Καβάλας, ενώ έχει τελειώσει με επιτυχία σχολή αναλυτή ποδοσφαίρου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα