ΑΕΚ: Η αξιοποίηση της νίκης στο ντέρμπι περνάει από το Αγρίνιο

ΑΕΚ: Η αξιοποίηση της νίκης στο ντέρμπι περνάει από το Αγρίνιο

Δημήτρης Βέργος
Ο Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Σημαντικό ματς για την ΑΕΚ το αυριανό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό προκειμένου να πάει ως πρώτη στη διακοπή, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναμένεται να έχει ως βάση τα πλάνα της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έδωσε στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να πατήσει στην κορυφή και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της και αυτά είναι πολύ σημαντικά να διατηρηθούν και στο διάστημα της διακοπής που ακολουθεί για τις Εθνικές ομάδες. Η αξιοποίηση της νίκης στο ντέρμπι περνάει από το Αγρίνιο, καθώς το διπλό θα βοηθήσει την ΑΕΚ να χτίσει πάνω σε όσα διαμορφώθηκαν για την ίδια, ειδικά από τη στιγμή που η επανέναρξη θα φέρει ακόμα ένα μεγάλο ματς για την Ένωση, αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ προετοιμάστηκε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (5/10, 19:30), με τον Ματίας Αλμέιδα εδώ και κάποιες μέρες να έχει δει τους Λαμέλα και Μαρσιάλ να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα, και τους Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς να ακολουθούν. Κάτι που σημαίνει ότι οι απουσίες είχαν από χθες περιοριστεί στους Μουκουντί και Οντουμπάτζο, που μετράνε επίσης αντίστροφα για την επάνοδό τους. Θυμίζουμε ότι εκτός θα μείνει ο Μάνταλος που δηλώθηκε να εκτίσει τις τρεις κάρτες που συμπλήρωσε.

Η βάση των πλάνων του «Πελάδο» για το παιχνίδι στο Αγρίνιο αναμένεται να είναι παρόμοια με εκείνη του ντέρμπι με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή. Η τετράδα της αμυντικής γραμμής των Πήλιου, Κάλενς, Βίντα και Ρότα τα πήγε εξαιρετικά με τον Παναθηναϊκό, με τον Στρακόσα στην εστία, ενώ και ο Περέιρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκινώντας σε δεύτερο σερί ματς είχε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση στο πλευρό του Σιμάνσκι.

Μένει να φανεί αν ο «Τούκου» διατηρηθεί στην ενδεκάδα ή επιστρέψει στο «οκτώ» ο Πινέδα, ο οποίος είχε βρεθεί πίσω από την κορυφή της επίθεσης στο ντέρμπι, με τους Γιόνσον και Λιούμπισιτς να είναι δύο πρόσωπα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να διεκδικήσουν θέση σε άξονα και πίσω από τον φορ. Από εκεί και πέρα οι Κοϊτά και Ελίασον στα πλάγια και ο Πιερό μπροστά αναμένεται να ξεκινήσουν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα