ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στους παίκτες μετά τις τρεις σερί ήττες

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στους παίκτες μετά τις τρεις σερί ήττες

dads

bet365

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ επέβαλλε πρόστιμο στους παίκτες της ομάδας μετά το χαμένο ματς κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που ακολούθησε εκείνα με Γαλατά και Αρη που είχαν την ίδια για τον Δικέφαλο ατυχή κατάληξη.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. Απόδειξη; Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες στη σειρά, σε Κωνσταντινούπολη, με Άρη και με FCSB μέσα στην Τούμπα, αποτελέσματα που έχουν φέρει την αυτοπεποίθηση των πρωταθλητών Ελλάδας στα τάρταρα και οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να επιβάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές.

Το ύψος του προστίμου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο η κίνηση από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη αποσκοπεί ώστε να υπάρξει «αφύπνιση» από όλους εντός της ομάδας, αφού ναι μεν αναγνωρίζεται ο παράγοντας ατυχία, ελέω των πολλών χαμένων ευκαιριών που υπήρξαν στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όμως υπήρξαν και περιπτώσεις όπου κατά τη διάρκειά τους οι παίκτες λειτουργούν επιπόλαια.

Στον ΠΑΟΚ, προφανώς, δε θεωρούν πως το πρόστιμο από μόνο του θα λύσει ως δια μαγείας το όποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ωστόσο η επιβολή του προστίμου λογίζεται ως ένα «μέτρο πρόληψης» για τη συνέχεια.

Το ίδιο είχε συμβεί και μετά την ισοπαλία (1-1) στο περσινό ματς με τη Λαμία, με την επιβολή προστίμου 200.000 ευρώ το οποίο και δεν καταβλήθηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γι' αυτό και στη Μικράς Ασίας θεωρούν ότι σκοπός του είναι να επανέλθουν άμεσα στα ενδότερα της ομάδας όλα εκείνα τα «συστατικά» που την έκαναν πέρσι πρωταθλήτρια.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα