Stoiximan Super League: Γιατί τα Play Out 9-14 ενδέχεται να μην τελειώσουν στην ώρα τους!

Newsroom
tropaio eurokinisi

bet365

Εφόσον «εκπρόσωπος» από το group 9-14 φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, τότε τα Play Out δεν θα μπορούν να ολοκληρωθούν στις 18 Μαϊου όπως και έχει προγραμματιστεί.

«Κέφια» είχε πρόσφατα η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου και βγήκαν τα ζευγάρια της φάσης των «16» όπως και τα «μονοπάτια» μέχρι τον τελικό.

Σε ένα από τα δύο paths «στριμώχτηκε» όλο το Big-5 και αυτό σημαίνει πως ένας η μία εκ των Πανσερραϊκού, Πανιωνίου, Ζακύνθου, Καβάλας (σ.σ. απέκλεισε λίγο αργότερα τον Αιγέα Πλωμαρίου), Αστέρα AKTOR, ΟΦΗ, Βόλου, Κηφισιάς ή Παναχαϊκής θα βρεθούν στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Με γνώμονα πως δεν θα υπάρξει κάποια σούπερ έκπληξη στην κανονική διάρκεια της κατηγορίας και τα Play Off του 1-4 θα στελεχωθούν από τους κατά τεκμήριο «μεγάλους», τουλάχιστον ένας εκ των δύο φιναλίστ της διοργάνωσης στα συμμετάσχει στη Stoiximan Super League ή σε εκείνα του 5-8 ή στα Play Out του 9-14.

Εφόσον είναι στο «5-8» δεν θα επηρεαστεί το καλεντάρι αφού τα δύο πρώτα μίνι-πρωταθλήματα που θα «τρέξουν» μετά την ολοκλήρωση της regular season (σ.σ. 1-4 και 5-8) έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν στις 4 Μαΐου του 2025, όμως η καρό σημαία για εκείνο του «9-14», επειδή συμπεριλαμβάνει περισσότερες αγωνιστικές, θα πέσει στις 18 του ίδιου μήνα.

Ετσι εάν διαθέτει «εκπρόσωπο» στον final που έχει οριστεί για τις 17/5 θα προκύψει θέμα και κατά πάσα πιθανότητα το τέλος του «9-14» θα μετατεθεί για μερικές ημέρες μετά.

Αλλωστε θα είναι αδύνατο η ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο να παίξει το Σάββατο στον τελικό και την επομένη στο πρωτάθλημα, ενώ ας μην ξεχνάμε πως για τα Play Out θα διεξαχθεί τότε η τελευταία αγωνιστική.

Αρα είναι (πολύ) πιθανό να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι του φιναλίστ και θα πρέπει να μετατεθούν και οι πέντε αναμετρήσεις του group.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα