Παναθηναϊκός: Οι κάτοχοι εισιτηρίου με Ολυμπιακό μπορούν να πάρουν πρόσκληση με την Τσέλσι

Παναθηναϊκός

bet365

Όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, αποκτά δυνατότητα εξασφάλισης πρόσκλησης για τον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι.

Πριν τη διακοπή του Οκτωβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (6/10, 20:30), με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να έχει υποχρέωση νίκης μετά τα τελευταία αποτελέσματα του Τριφυλλιού. Θυμίζουμε πως οι Πράσινοι έχουν μείνει στο -6 από την πρώτη ΑΕΚ ύστερα από έξι αγωνιστικές.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΠΑΕ έκανε κάλεσμα στον κόσμο για το ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ με σύνθημα «μαζί σου και στα δύσκολα, Παναθηναϊκέ». Μάλιστα οι Πράσινοι ανακοίνωσαν πως κάθε κάτοχος εισιτηρίου για το ματς με τους Πειραιώτες θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει πρόσκληση για τον αγώνα με την Τσέλσι στο Ολυμπιακό Στάδιο (24/10, 19:45). Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν κρίσιμο αγώνα. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας! Ας ενωθούμε να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό με όλες μας τις δυνάμεις.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας!

Κάθε φωνή μετράει. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε δύναμη στην ομάδα μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Chelsea, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 24/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Προϋποθέσεις προσφοράς:

Από την Τρίτη, 8/10, και για 24 ώρες μόνο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να διασφαλίσετε τη θέση σας για την Chelsea με ένα δωρεάν εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις!

Ας δείξουμε όλοι μαζί ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια .

Πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίου με τον Ολυμπιακό θα βρείτε εδώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα